Verksamhet

Föreningen har flera typer av aktiviteter. Både sådana som återkommer vecka efter vecka, sådana som återkommer år efter år och engångs händelser.

Detaljer för årligen återkommande och engångs aktiviteter kommer under Nyheter är de närmar sig. Här är dock några exempel på årligen återkommande aktiviteter:

  • Japansk middag – Våren
  • Maratonvisning av lång serie (100+ avsnitt) – Sommarlovet
  • Studio Ghibli maraton – Hösten
  • Trigun maraton – Vintern

Vi har dessutom möte 3 gånger i veckan. Det är olika teman på mötena.

Måndagar

På måndagar kl 18.00-21.00 spelar vi JRPGs och liknande, exempel på spel vi har spelat är Valkyria Chronicles, Grandia II och Sword Art Online: Lost Song.

Onsdagar

På onsdagarna kl 16.00-ca 21.00 spelar vi fightingspel, mest BlazBlue: Chronophantasma Extend men även många andra som t.ex Dengeki Bunko Fighting Climax: Ignition och Gundam Extreme Vs. Full Boost.

Lördagar

På lördagarna kl ca 15.00-ca 00.00 har vi fri aktivitet. Det finns inget förutbestämt program. Medlemmarna är fria att göra det dom känner för. Vanligt förekommande aktiviteter är t.ex japanska tv och dataspel. Ibland kan det spelas en del Go/Shogi/Mahjong och liknande. Det ses dessutom ofta på någon japanska film eller OVA (anime eller live action) eller ibland några avsnitt av en serie för att se om den är intressant. Vi bygger även Gunpla ofta på lördagar.